♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Thursday, April 15, 2010

CHOCOLATE OREO

this is our new choc named chocolate oreo...there is biscuit inside the chocolate..actually we are using 2 type of biscuit which is oreo and cream-o..so the price are little bit different...so, who are interested with this choc, kindly emel or sms me ok..tq so much!






Saturday, April 3, 2010

termpahan customer


juz a quick review...the latest order from our customers......

order from hidayah for her sister's boyfriend

9 pcs paraline choc..tq so much!

*************************************************

order from ibrahim, KL

*****************************************************************



order from along, UPM

*******************************************************************


not sure sape yg order, from MPOB


(kak ima yg tlg orderkan on behalf her..HEHEHE)



TQ TO ALL!!!


Thursday, April 1, 2010

.: KARNIVAL 3K (KERJAYA, KEUSAHAWANAN DAN KESIHATAN) DI UITM JENGKA, PAHANG

TENGAH MALAM YANG SUNYI...(jeng3!) ~ nk wt intro yg suspen la konon..ngeh3!
mata dah mengantuk..tp tak rase nk tido lagi..so take time utk upload pic mse kami buat jualan di karnival 3k uitm jengka, pahang..ari2 lupe nk annouce psl karnival ni..tp ape pun alhamdulillah jualan amat memberansangkan drpd student2 uitm jengka..thanx to all yg beli choc2 kami ya..mmg licin trs la beli dek adik2 ni sume...suke betul dorg bile tgk coklat2 yg kami jual tu, ade jugak yg dtg smpai 2,3 x utk beli choc n diaorg ckp syg nye nk makan choc yg comel2 ni..hi3..mcm2 kan..so, tengok2 la yer..ni jela pic2 yg sempat kami snap spnjg karnival tu berlansung...
n again, to all uitm jengka student...much thanx for ur support kay...
happy viewing ya!!!
Much luv,
Umy & Hawa


suasana time malam


ni plak time siang




antara choc yg kami jual



nice rite???


sume choc2 ni licin..alhmdulillah


.: the end :.