♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Monday, December 27, 2010

BUDGET DOORGIFT

ni ade lg pilihan baru utk bajet doorgift bg anda yg berminat..
jom tgk!
as usual, juz emel/sms me for the price k...


1 pcs big heart in gold case/plastic

HANTARAN

masih tercari2 ape yg sesuai utk dijadikan sbg hantaran di hari bahagia??
so, saye ade penyelesaiannyer...CHOC BOX n CHOC OREO!
mmg tak dinafikan, design ni sgt sesuai tuk dijadikan sbg hantaran during engagement/wedding ceremony...



love choc box with 3 pcs roses inside (bleh jgk request bentuk len yg bersesuaian dgn bekas), gambar as contoh je..sy tak hias cantik2 pun kotak tu..(tp still bole request if nk tambah ribbon ke ape with addtional charge)
PRICE???
juz emel/sms me ok...

n satu lg pilihan yg ade..
12pcs choc oreo in window box..
so nice rite?? (color bole request mengikut tema, dun wory)
also sms/emel me for the price...

tempahan minggu ini

hi,

nk update dulu tempahan utk minggu ni...mls nk simpan2..coz nti tak terupdate...heheheh

order from yunie..

18pcs (mixed nuts & praline)

utk bf tersyg...

order from my ofismate, nana
for her engagement on 26 Dec
btw, congratz!

order dr my return customer myzaitul, UPM's student
35 pcs colorful praline choc..
thanx ya...

order from my BFF, cikgu linda
for her wedding on 25 dec
btw, congratz..hope berbahagia selalu..

yg ni saye sponsor utk majlis kawen abg ipar
on 5 dec ari2..

:D