♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Tuesday, March 30, 2010

special doorgift

3 pcs standard choc in gold box

3 pcs choc (with nuts inside) in gold box

4 pcs praline choc in gold box



pls sms / emel me for any inquiries or quotation oke...




new deco 4

sweet couple

doraemon

big heart

polkadot heart

cube

roses
sebarang pertanyaan atau ingin dapatkan harge utk design2 di atas, sila hubungi saye ok...
Luv,
Umy

Monday, March 22, 2010

NEW DECO 3

ni pulak entry for new deco 3....sila jenguk2 n tengok2...klu ade yg berkenan sila la bgtau yerk...;P

alphabetic choc

lolichoc pelbagai color n bentuk

marshmallow stick

marshmallow (pack of 6)

crispy (pack of 6)

crispy (pack of 7)

teddybear

leaf

strawberry

hmmm..klu kengkwn ade berkenan dgn mane2 choc kt atas ni, sila la emel, sms or call klu ade sbrg soklan or nk tau harge k...jgn malu ..jgn segan...


.:BYE2:.


GAMBAR SEMASA PROGRAM AMAL PALESTINE DI UNISEL SHAH ALAM

.: HI EVERYONE :.
ni adelah pic2 sekitar program amal palestine anjuran Unisel Shah Alam pada 19 & 20 Mac 2010 baru2 ini...alhamdulillah sumenye berjalan dengan lancar....so, happy viewing okey...



ni la pic2 choc yang kami jual kt sane...


dan lagi....
n kat bwh ni pulak adelah tokei2 coklat..hi3...
tokey kecik pun ade terselit kt situ...


so, ni jelah utk entry kali ni...tata:.....

Luv,

Umy






Tuesday, March 16, 2010

new deco 2

this is the latest design....

















Saturday, March 13, 2010

ANNOUNCEMENT



Dear all frenz n bloggers, kami akan membuka gerai pada 19 & 20 March 2010 ini sempena program "UNISEL BERSAMAMU PALESTINE" bertempat di Dewan Unisel Shah Alam...so, dont forget to visit us..jualan homemade chocolate dgn special prices...
"MEMBELI SAMBIL MENDERMA"


JUMPE DI SANAAAA!!!!!

Umy

Tuesday, March 9, 2010

BUDGET DOORGIFT

entry kali ni saye nk share psl BUDGET DOORGIFT yg sesuai diberi utk majlis perkahwinan, pertunangan, besday party and so on..almaklumla...tak sume org mampu nk bg yg mahal2 kan..so kt sini, ktorg sediakan jgk pilihan bg customer yg mempunyai limited budget...kpd yg berminat dan inginkan quotation..sila sms or call saye ok...

Luv,

Umy

2 pcs in a gold box

1 pcs teddybear in a gold box

2 pcs doraemon in a gold box

1 pcs heart/sweet couple in a gold box


2pcs in a soft plastic box

Sunday, March 7, 2010

MARSHMALLOW CELUP COKLAT

hi sume..
em...saje je nk cite kt sini..semalam tgh kemas2 dapur..terjumpe la satu bekas marshmallow (dah lame beli, tp lupe nk makan..hik3)...em..tah mcm mane terpk la nk try buat, MARSHMALLOW CELUP COKLAT..so, td try la buat...em..sedap gak rupenye...lps ni bulih la buat lg...hehehe....ni la rupenye marshmallow ku yg telah dicelup dengan milk choc...


em...kalu ade sesape yg berminat nak tempah pun bole k....juz sms @ call @ emel je saye...if u need quick response, sms la yer lg sng...k, ni je utk post arini..len kali kalo ade crite @ sumthing new, saye akan update kt sini oke....tata..
Luv,
Umy

Wednesday, March 3, 2010

new deco

Hmmm...mlm td...tak tau nk wt ape...so tibe2 tingat je ade pic choc yg blum post kt sini...so take time jap utk upload pic neh...ekceli dh lame amik pic ni..cume tak berkesempatan je nk upload..disbbkn terlalu byk mende yg nk dibuat..hehe..tangan ade 2 jerk..tp kejenye bkn main byk nk buat...so, ade 4 design baru utk deco choc ni..sila la jamu2 mata yep kwn2 sume...nantikan kemunculan design yg lain pulak yer...babai..
Luv,
Umy

yg ni oval shape..white choc n kt tengah2 tu gune dark choc...pstu saje je nk buh lg corak pink kt atas skali..=)

yg ni pulak adelah percubaan petame kami menggunakan transfer sheet...saje nk cube try test...ehehe..dh cube , try pulak..pstu test lg..ekeke..boleh la...santek jgk!


utk yg ni pulak..tak tau la nk kate corak ape..celoreng kot..ihikss...umm..yg ni gune milk choc je..then saje wt coreng2 kt ats choc tu..nmpk menarik gak..

n lastly utk entry kali ni...ktorg pgl ni choc moo-moo..heheh..cm eskrim moo-moo tu...mcm telur dinosour pun ade kan...btw, if ade yg berminat dgn design ni..bleh la request....
****************
so, ini saje utk entry kali ni, 4 corak terbaru..so ape2 kemusykilan @ pertanyaan..jgn malu..jgn segan..call or sms me..nk emel pun bulih...tp if nk quick response..sms or call jerk okey...babai..
lalalala =)
Luv,
Umy