♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Sunday, June 27, 2010

tempahan customer

hi sume...ni saye uploadkan gambar2 the latest order dr customer2 CHOCOLICIOUS dlm minggu lepas...






yang 2 box kt atas ni..order from KAK CT , UIA
die order 2 box (15 pcs + 9 pcs) dan minta pos ke office hubby die..
ekceli die nk bg present sempena birthday hubby die yg jatuh pd 27 jun..
so, thanx so much to KAK CT and hepi besday buat ABG WAN yg ke ???..heheh...rahsia..
* comment from kak ct.."coklat sedap + wrapping cantik..."




yang ni pulak..order from RITA, BANGI (if tak silap la..lupe nk tnye sebenarnye..hehe)
rita order 100pcs choc oreo nk request theme color biru turqoise + pink..
hmm...bile dh siap..nmpk cute kan choc ni...hehehehe
and..thanx so much ye rita...len kali bole order lgikkk...
* comment from rita...."sedap + cantik coklat ni.."



ini order dr NORMARZITA , TEMERLOH
dia order 15pcs choc dgn filing blueberry + stawbery + nuts..juz utk makan2..
alhmdulillah..dh selamat smpai ke temerloh..
thanx yer..nti bole order lg...

* comment dr normarzita .... "choc sampai dgn selamat + sedap dan anak2 dia suke..kejap je da abis makan.."




order dari MAYZAITUL AZWA, UPM
24pcs colorful choc with mixed filing
die order as present utk supervisor tempat praktikal katanye..
THANX YE....

0 comments: