♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Monday, December 27, 2010

HANTARAN

masih tercari2 ape yg sesuai utk dijadikan sbg hantaran di hari bahagia??
so, saye ade penyelesaiannyer...CHOC BOX n CHOC OREO!
mmg tak dinafikan, design ni sgt sesuai tuk dijadikan sbg hantaran during engagement/wedding ceremony...



love choc box with 3 pcs roses inside (bleh jgk request bentuk len yg bersesuaian dgn bekas), gambar as contoh je..sy tak hias cantik2 pun kotak tu..(tp still bole request if nk tambah ribbon ke ape with addtional charge)
PRICE???
juz emel/sms me ok...

n satu lg pilihan yg ade..
12pcs choc oreo in window box..
so nice rite?? (color bole request mengikut tema, dun wory)
also sms/emel me for the price...

0 comments: