♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Sunday, March 7, 2010

MARSHMALLOW CELUP COKLAT

hi sume..
em...saje je nk cite kt sini..semalam tgh kemas2 dapur..terjumpe la satu bekas marshmallow (dah lame beli, tp lupe nk makan..hik3)...em..tah mcm mane terpk la nk try buat, MARSHMALLOW CELUP COKLAT..so, td try la buat...em..sedap gak rupenye...lps ni bulih la buat lg...hehehe....ni la rupenye marshmallow ku yg telah dicelup dengan milk choc...


em...kalu ade sesape yg berminat nak tempah pun bole k....juz sms @ call @ emel je saye...if u need quick response, sms la yer lg sng...k, ni je utk post arini..len kali kalo ade crite @ sumthing new, saye akan update kt sini oke....tata..
Luv,
Umy

0 comments: