♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Wednesday, March 3, 2010

new deco

Hmmm...mlm td...tak tau nk wt ape...so tibe2 tingat je ade pic choc yg blum post kt sini...so take time jap utk upload pic neh...ekceli dh lame amik pic ni..cume tak berkesempatan je nk upload..disbbkn terlalu byk mende yg nk dibuat..hehe..tangan ade 2 jerk..tp kejenye bkn main byk nk buat...so, ade 4 design baru utk deco choc ni..sila la jamu2 mata yep kwn2 sume...nantikan kemunculan design yg lain pulak yer...babai..
Luv,
Umy

yg ni oval shape..white choc n kt tengah2 tu gune dark choc...pstu saje je nk buh lg corak pink kt atas skali..=)

yg ni pulak adelah percubaan petame kami menggunakan transfer sheet...saje nk cube try test...ehehe..dh cube , try pulak..pstu test lg..ekeke..boleh la...santek jgk!


utk yg ni pulak..tak tau la nk kate corak ape..celoreng kot..ihikss...umm..yg ni gune milk choc je..then saje wt coreng2 kt ats choc tu..nmpk menarik gak..

n lastly utk entry kali ni...ktorg pgl ni choc moo-moo..heheh..cm eskrim moo-moo tu...mcm telur dinosour pun ade kan...btw, if ade yg berminat dgn design ni..bleh la request....
****************
so, ini saje utk entry kali ni, 4 corak terbaru..so ape2 kemusykilan @ pertanyaan..jgn malu..jgn segan..call or sms me..nk emel pun bulih...tp if nk quick response..sms or call jerk okey...babai..
lalalala =)
Luv,
Umy




0 comments: