♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Tuesday, November 23, 2010

CUSTOMER ORDER

aiseh...dh lame gile tak upload gambar2 tempahan...arini curi2 masa jap upload gambo jap...tp tpkse tempek gambo je coz da tak ingt sape punye tempahan (mintak maap ler bebnyk yer, tp ade yg ingt sy tulis)...sbb tempahan2 ni sume since sblm bulan puasa lgik ari2.....so jom cuci2 mate...
dis one order dr my x-ofismate...



yg ni lak order dr my BFF a.k.a our regular customers
JUE
utk open house mase raye aritu...thanx!







bole jugak nk tempah choc oreo dlm packaging mcm ni...
nk tau hrge..bleh sms or emel sy yer..



colorful choc oreo
seswai utk besday party anak2 kan..so cute!


order from my x-housemate
utk anniversary mereka..
thanx akak faiza...
from uthm...






















tq so much utk semua tempahan ni...
xoxo ~

0 comments: