♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Wednesday, November 10, 2010

JANGAN SUKA2 NK COPY GAMBAR DARI BLOG KAMI...

Salam semua....
hari ni entry sedikit emo (marah + kecewa + sedih)....
* (dh lame dpt aduan ni, tp tak berkesempatan utk menulis di sini dan entry ni dibuat sbg reminder kepada si pengcopy paste tu)
sblm tu nk say thanx pd sorg HAMBA ALLAH yang kami tak kenal sbb sudi bgtau kami...
yang mane ade la sorg MANUSIA ni..telah mengcopy paste kan gambar2 choc kami...kemudian diletakkan dlm facebook die sbg contoh.ekceli menurut kpd si pengadu, bukan gambar dr blog kami saje..ade jgk die amik dr blog2 homemade choc yg lain... kepada KAMU yg buat kerja tu..tak rs bersalah ke amik hasil penat lelah org lain kemudian dijadikan sbg hak kamu??? lain la kalau KAMU dah mintak kebenaran dr kami utk gunakan hasil kami tu..ini tak..lsg takde mintak kebenaran apetah lg nk berTERIMA KASIH...wlpn hasil yg kami buat tu tidaklah seberapa......tp ia tetap hasil yg kami buat...so hrp kepada KAMU yg buat kerja tu....pk la semula yer....tak baik tau buat kerja mcm tu...nk reveal name kt sini tak smpai hati pulak..so KAMU phm2 la sendiri yer...
SEKIAN HARAP MAKLUM...
xoxo,
Umy & Hawa

0 comments: