♥♥ PENGUMUMAN ♥♥

DEAR ALL FRENS,

pihak kami juga menyediakan khidmat penghantaran melalui pos jika ade sesiapa yang mahu hadiahkan coklat tersebut kepada kawan/keluarga etc..

so, if berminat, juz sms / emel ok...tq!

WALAUBAGAIMANA PUN...

pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan terhadap coklat sepanjang proses penghantaran melalui pos ok... terima kasih di atas kerjasama anda semua..

.: sila ambil perhatian :.

sila scroll ke bawah n click "older post" untuk melihat design2 kami sebelum ini ok...tq...;p

dan

UNTUK MENDAPAT QUICK RESPONSE, JUZ SMS /EMEL ME OK...THANX....♥

Followers

Sunday, November 7, 2010

dah lame tak post new entry

salam sayang buat semua...

rsnye tersangatttt la lame nye tak buat entry dkt blog sayesukecoklat yg dh suam2 kuku ni...ekceli post ni adelah post ringkas yg hanye ingin menyatakan kpd semua peminat2 coklat bahawasanye kami masih lg beroperasi seperti biase..cumenye kami tidak berkesempatan utk membuat new entry dan mengupload gambar2 baru tempahan choc anda semua...(hrp diampunkan yer)

sbrnye trsgt la byk gambar2 choc yg ade dlm thumbdrive kami tu...tp mse belum mengizinkan utk kami mengupload kesemuanya (n oh noooo...ade yang kami dh lupe name customer2 yg order choc2 tu..hrp diampunkan skali lagi yer)

dan lagi skali kami nk remind...hrp anda semua dpt membuat tempahan lebih awal (sekiranya terlalu byk) kerana skrg ni kami ber2 adelah full time workers..hehehe..takut nti tak smpt nk buat sbb time weekend je baru bole concentrate buat choc ni..ok..hrp anda semua ambil maklum..

so smpai di sini saje entri yg tak brape nk pnjg ni....mcm biase, sbrg pertanyaan @ kemusyiklan, bole la berhubung dgn kami menggunakan talian2 hayat yg telah disediakan...heheeh


futnote: gambar baru akan diupload scpt mungkin supaye dpt memberi ilham kpd anda yg ingin membuat tempahan =)

xoxo,
umy.hawa

0 comments: